Doorgaan naar inhoud

Over De Gouden Eeuw

Over ‘De Gouden Eeuw’

Over Ons - De Gouden Eeuw - Juwelier - Antiquair

 

'De Gouden Eeuw'    Juwelier - Antiquair

Sinds 1976 is 'De Gouden Eeuw', Juwelier - Antiquair, een vertrouwd adres voor liefhebbers van gouden sieraden en antiek Hollands zilverwerk. Eenmaal binnen blijft u zich verbazen over de vele artikelen in de vitrines. Een uitgebreide collectie zilveren voorwerpen zoals: lijsten van groot tot pasfoto-formaat, bestek en schepwerk, kandelaars, serviezen en miniatuurzilver.

 

 

WInkel Oegstgeest - ZH - De Gouden Eeuw

 

Daarnaast is door de jaren heen een uitgebreide collectie gouden sieraden met diamant/edelstenen ontstaan waarin diverse stijlperiodes zijn vertegenwoordigd, onder andere: empire, historisme, art nouveau, art deco, retro, vintage, modern/abstract.

 

 

 

Youtube - Kanaal - De Gouden Eeuw

2011:  Webshop De Gouden Eeuw

 

In 2011 is onze collectie ook ‘online’ verschenen, met uitgebreide beschrijvingen en afbeeldingen bij ieder sieraad/ zilverwerk. Sinds kort is het zelfs mogelijk om productvideo’s van sieraden en zilverwerk te bekijken op de website/webshop.

 

 

 

Vitrine - Huis Ter Duin - De Gouden Eeuw

Display Huis ter Duin

Met een bezoek aan Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk aan zee kunt u tevens enkele hoogtepunten uit onze collectie zien, in de vitrine-entreehal.

 

 


 

Werken in Musea

 

‘De Gouden Eeuw’ heeft tevens bijzondere werken geleverd aan diverse landelijke musea. Inmiddels weten ook bezoekers uit het buitenland ‘De Gouden Eeuw’ te vinden, vanuit heel Europa en zelfs uit Amerika en Australië komt men naar Oegstgeest.

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken